BetanClinics Alles Over Rimpels

Tagpulse

Rimpels BetanClinics

De plastisch chirurgen die werkzaam zijn bij BetanClinics hebben jarenlange ervaring bij alle behandelingen die iets te maken hebben met rimpels. Deze esthetische vorm van plastische chirurgie is erg veelzijdig en kan betrekking hebben op bijna alle onderdelen van het menselijk lichaam. De patiënten die behandelingen ondergaan tegen rimpels hebben verschillende motieven hiervoor. Het voornaamste motief is het verbeteren van de kwaliteit van het leven door het uiterlijk van de patiënt de verbeteren.

Wanneer wij bij BetanClinics een patiënt krijgen die op zoek is naar een behandeling die haar of zijn rimpels tegengaan, dan gaan we altijd allereerst in gesprek. Wij brengen hierbij de wensen en behoeften van de patiënt in kaart waardoor we de juiste behandeling en behandelingsmethoden kunnen toepassen. Bij ieder type rimpelbehandeling die wij uitvoeren staat veiligheid en kwaliteit van de behandeling voorop. Het is voor ons ten eerste het belangrijkst dat de veiligheid van de patiënt nooit in kwestie komt. Daarnaast is het bij onze rimpelbehandelingen van belang dat de uitkomst van iedere behandeling zo natuurlijk mogelijk is. Met natuurlijk bedoelen wij: Met zo min mogelijk aanpassingen in het menselijk lichaam een zo kwalitatief mogelijk uitkomst bieden.

Rimpelbehandelingen kunnen toe worden gepast op veel onderdelen van het lichaam. Voorbeeld hiervan zijn de lippen, neus, wangen of voorhoofd. Hierbij zijn verschillende behandelingen mogelijk die verschillende uitkomsten bieden en voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een eerste doeleind waarvoor patiënten naar een kliniek gaan is het verbeteren van de esthetische uitstraling van een patiënt. Het verouderingsproces toont zich onder meer door het ontstaan door rimpels en het verliezen van volume. doordat de rimpels ontstaan kan dit ervoor zorgen dat de patiënt in kwestie er ouder uitziet dan hij of zij zich voelt (en in sommige gevallen daadwerkelijk is). Hierdoor kiezen veel patiënten ervoor om de rimpels op deze specifieke plaats te laten opvullen.

Rimpels kunnen in verschillende vormen en maten zich voordoen. Er zijn bepaalde rimpels die zich juist aan de oppervlakte van de huid bevinden en andere rimpels die dieper zitten. Dit maakt dat de plastisch chirurg in kwestie zich op beiden moet richten. Een aantal veelvoorkomende rimpels zijn kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en mondrimpels.

Bent u benieuwd naar alle informatie omtrent rimpels? Of wilt u meer informatie over alle soorten rimpelbehandelingen die wij bij BetanClinics aanbieden voor onze patiënten? Bekijk dan onze website. Daar vindt u alle informatie.

https://www.betanclinics.nl/rimpels/