Danslessen in Lelystad

Tagpulse

Woon je in Lelystad en ben je op zoek naar een leuke dansschool? Wat denk je dan van DD Dance Studio? Door het uitgebreid aanbod inspirerende danslessen Flevoland zit er altijd wel een dansstijl bij die jou aanspreekt en de ervaren docenten leren je met veel plezier de fijne kneepjes van het vak. Voordat je het weet, dans jij de sterren van de hemel. DD Dance Studio is het adres voor danslessen Lelystad!

Gevarieerde Danslessen Lelystad

De danslessen van DD Dance Studio zijn zeer gevarieerd. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit hip hop, streetdance, moderne jazz en balletles. Het aanbod varieert tevens van beginners tot ver gevorderden. Dansen is niet alleen leuk en recreatief om te doen, je ontwikkelt ook een goede lichaamsbeheersing en krijgt een beter ritmegevoel, daarnaast geeft het je fitheid ook een enorme boost. Het is eigenlijk een sport. 

Verschillende locaties voor danslessen in Lelystad

Op maar liefst drie verschillende locaties kun je leren dansen. In het Lelycentre, het Kindcentrum Warande en de Haven in Lelystad. Zo is er altijd wel een plek bij jou in de buurt. Ook enthousiast geworden? Wat houd je tegen om een gratis proefles te nemen? Neem eens een kijkje op de website van DD Dance Studio en profiteer van die gratis proefles.