De voordelen van Ayahuasca

Tagpulse

Ayahuasca is een begrip wat jou waarschijnlijk niets zegt. Dit had ik ook tot ik een tijd geleden bij Innerlijke Reis een traject heb gevolgd waarbij Ayahuasca ceremonies werden gehouden die gericht waren op de persoonlijke ontwikkeling en de groei van de spirituele kant van mijzelf. Het is een kant waar ik zelf nooit echt naar op zoek gegaan ben en om deze reden liet ik mij graag verrassen door Innerlijke Reis. In deze blog deel ik graag mijn ervaring met jou en vertel ik welke voordelen er voor mij hebben gezeten aan een Ayahuasca traject bij Innerlijke Reis.

Een Ayahuasca ceremonie bij Innerlijke Reis

Mijn ervaring met een Ayahuasca traject bij Innerlijke Reis was uiterst positief. In mijn lichaam zit de nodige spanning, maar ik kon zelf niet bepalen wat hier nu precies de oorzaak van was, wat het gevolg was en op welke manier we ervoor konden zorgen dat dit weer ontspanning werd. Om deze reden heb ik contact gelegd met Innerlijke Reis, want ik was geïnteresseerd in het doorlopen van het traject. Na een gesprek waarin ik hier meer informatie over kreeg werd mij verteld dat er allerlei dingen behandeld worden bij Ayahuasca. Denk hierbij aan een stuk persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, maar ook levensvraagstukken die je op een andere manier tegen dingen aan laten kijken. Het is zo dat er ervaren begeleiders aanwezig zijn die ervoor zorgen dat het op de juiste manier verloopt, dit doen ze op een liefdevolle manier.

Meer weten?

Als je graag meer wil weten over Ayahuasca dan is mijn advies om een kijkje te nemen op de website van Innerlijke Reis. Hier kun je al veel lezen over wat jou te wachten staat en bovendien heeft dit als resultaat dat je de voordelen in beeld krijgt. Vervolgens kun jij zelf bepalen of je uiteindelijk een traject gaat doorlopen of dat je besluit om het niet te doen. Mijn advies is om er gewoon voor open te staan en op deze manier ervoor te zorgen dat je niet langer wordt opgehouden, maar niet twijfelt en gewoon snel start aan het traject.