Gezond & JIJ – Afslanken met of zonder maaltijd vervangers

Afslanken met of zonder maaltijd vervangers

Er staan tegenwoordig diverse manieren op het internet om af te vallen. Echter is dat niet voor iedereen een goede manier, de manieren op het internet zijn namelijk voor bepaalde typen personen goed. Dat komt omdat het lichaam van ieder individu anders in elkaar zit en anders reageert op voedsel. Het is belangrijk bij afvallen dat u een balans vindt tussen voeding en verbranding. Maria Commijs is een gediplomeerd, gecertificeerd en trots eigenaar van Gezond & Jij te Doetinchem. Zij begrijpt dat afvallen lastiger is dan het lijkt, dit heeft vaak te maken met gebrek aan kennis. 50% van de Nederlanders ouder dan 18 hebben te maken met overgewicht. Maria Commijs helpt deze mensen met afvallen door haar expertise op het gebied van voeding en beweging. Het is een proces van bewustwording: gezond en lekker gaan uitstekend samen.

Afslanken met maaltijd vervangers

Wanneer u samen wilt gaan werken met Maria Commijs aan uw lichaam kan dat op twee manieren. De eerste manier is afslanken met maaltijd vervangers. Maria Commijs is gespecialiseerd in het Cambridge Weight Plan en heeft hier de juiste certificaten voor. Het Cambridge Weight Plan is een weg naar een ander eetpatroon. Het werkt met een stappenplan. Dat stappenplan is maatwerk en voor iedereen anders. Door de flexibiliteit helpt het u op een manier die het beste bij uw eigen levensstijl past.

Afslanken zonder maaltijd vervangers

De tweede optie is afslanken zonder maaltijd vervangers. Gezond & Jij is gediplomeerd in begeleiding bij het verantwoord beheersen van uw gewicht. Deskundige begeleiding omvat verschillende aspecten. Een groot gedeelte is advies en ondersteuning bij het bestrijden van overgewicht en ook advies op het gebied van beweging. Belangrijk is dat u een gezond voedingspatroon aanleert. Dit is de informatie die u nodig heeft om af te vallen. Maar in het proces zelf is het belangrijk dat u ook als persoon ontwikkeld. Daar helpt Maria Commijs u graag bij. Ze leert u bewustwording en omgang met lastige momenten en biedt mentale ondersteuning gericht op motivatie en zelfvertrouwen.

 Maria Commijs helpt u heel graag met het afvallen of het behouden van uw ideale gewicht. Bent u benieuwd wat Maria Commijs voor u kan doen? Neem dan contact op met Gezond & Jij om een persoonlijk gezonde levensstijl te creëren.

http://www.gezondenjij.nl/