Kunst led verlichting met LED inbouwspots

Tagpulse

Het gebruik van LED lampen is enorm toegenomen. Steeds meer mensen kiezen voor deze energiezuinige lampen die vele voordelen bieden ten opzichte van halogeen lampen en lampen met gloeidraad. Lampen doen meer dan licht geven, je kunt er ook op creatieve wijze mee omgaan. Met deze adviezen wordt jij ook een kunstenaar met licht!

Verlichten of belichten?

Bij VERlichten zorg je dat een donkere plek licht wordt. Heel eenvoudig, heel functioneel. Bij BElichting ga je met licht spelen om een ruimte karakter te geven en sfeer te bepalen. Het licht kan de aandacht naar een voorwerp of positie toetrekken, of juist de aandacht afleiden. Met LED inbouwspots kun je alle kanten op.

Inbouwspots trekken niet de aandacht

Een verschil met inbouwspots en armaturen is de nadruk op het licht. Inbouwspots staan zelf niet in de schijnwerpers, ze zijn de schijnwerpers! Je kunt LED inbouwspots prachtig wegwerken en plaatsen op allerlei plekken waarmee je functie en lichtontwerp samen kunt brengen. Door inbouwspots te plaatsen neem jij controle over het licht.

LED inbouwspots geven meer mogelijkheden

Een groot voordeel van LED lampen is de geringe warmteontwikkeling. Daarmee zijn ze bij uitstek geschikt voor inbouwspots, die vaak minder ruimte hebben om warmte over te dragen. Omdat veel modellen LED lampen ook dimbaar zijn behoud je controle over de hoeveelheid licht waardoor je niet hoeft na te denken over één felle lamp of toch een meer subtiele lamp.

Met LED inbouwspots kun je elke ruimte omtoveren zonder dat ze zelf de aandacht opeisen. Neem controle over het licht met LED lampen.

http://www.leds-depot.be/