Nieuwe en gebruikte kartonnen dozen

Tagpulse

Bent u op zoek naar kartonnen dozen? Bij de Dozenhal koopt u ze nieuw of gebruikt uit onze grote voorraad. Wij zijn uw specialist en leverancier van kartonnen verpakkingen voor bedrijven. Wij verkopen goedkope verpakkingsmaterialen, voornamelijk in grote partijen. U kunt er ook voor kiezen om gebruikte verpakkingsmaterialen te kopen. Deze zijn afkomstig van restpartijen of overproducties, maar nog steeds in perfecte staat. Zo doet u iets goeds voor het milieu.

Groene kartonnen dozen

Onze groene kartonnen dozen zijn verpakkingsmaterialen die worden hergebruikt. Door te hergebruiken in plaats van direct weggooien, kunnen we het milieu een beetje ontlasten. Wist u dat elke ton herbruikbaar golfkarton meer dan 20.000 liter water, 2026 kilometer aan brandstof voor vrachtwagens, meer dan 3 kubieke meter stortcapaciteit en 266 kilo luchtverontreiniging bespaart? Een goede reden dus om voor onze groene verpakkingsmaterialen te kiezen!

Duurzame oplossing

Onze groene verpakkingsmaterialen zijn afkomstig uit restpartijen of overproducties. Deze verpakkingsmaterialen zijn nog in goede staat en dus prima te hergebruiken. Zelf kunt u ook meewerken aan dit initiatief. Heeft u minimaal tien pallets aan dozen waar u niets meer mee doet? Gooi ze dan vooral niet weg, maar verkoop ze aan ons. Dit doet u gemakkelijk via onze website, waar u een verkoopformulier kunt invullen. Wij komen vervolgens de materialen persoonlijk bij u ophalen. De opgekochte materialen controleren wij eerst voordat we ze weer in de verkoop doen. Wij gebruiken alleen de materialen die nog van goede kwaliteit zijn. Hiermee biedt Dozenhal ondernemers een duurzaam alternatief voor verpakkingsmateriaal aan. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Waar bestelt u deze?

Het bestellen van deze groene verpakkingsmaterialen kan gewoon via onze website. Net zo makkelijk als onze nieuwe verpakkingsmaterialen. U kunt simpelweg de binnenmaten van de doos invoeren in ons zoeksysteem. Klik vervolgens op “Toon beschikbare dozen” en u ziet direct of wij deze verpakkingsmaterialen op voorraad hebben. Wij tonen zowel de nieuwe als de hergebruikte materialen. Zo kunt u gemakkelijk zelf de keuze maken. Wie voor duurzaamheid gaat, kiest ook voor groene verpakkingsmaterialen! Samen doen we er zoveel mogelijk aan om het milieu een handje te helpen.