Op zoek naar oefentherapie Mensendieck in Amstelveen?

Als u op zoek bent naar oefentherapie Mensendieck in Amstelveen (klik hier voor Oefentherapie Mensendieck Amstelveen), dan bent bij ons aan het juiste adres. Mijn missie is om mensen te leren gezond en ontspannen te bewegen. Ik geloof dat wij het beste resultaat kunnen bereiken wanneer we ook behandelen op uw eigen locatie, thuis of op het werk. Dagelijkse houdingen en bewegingen hoeven niet nagebootst te worden, maar kunnen in uw eigen omgeving geanalyseerd worden. Daarom bied ik deze mogelijkheid altijd aan.

Wie komen in aanmerking voor oefentherapie Mensendieck in Amstelveen?

Zowel particulieren als bedrijven komen in aanmerking voor oefentherapie Mensendieck in Amstelveen. In ons dagelijks leven bewegen we te weinig. Het gros van de mensen zit de hele dag op een kantoorstoel en beweegt nauwelijks. Om het nog erger te maken, gaan veel van ons de rest van de avond op de bank liggen. Wat begrijpelijk is, maar niet goed voor het lichaam. Als oefentherapeut-Mensendieck ben ik specialist in het aanleren van gezond (beweeg) gedrag. Kenmerkend voor oefentherapie Mensendieck is dat de oefentherapeut altijd kijkt naar de gehele houding en het complete (beweeg)gedrag.

Proces van Mensendieck in Amstelveen?

Het proces van oefentherapie Mensendieck in Amstelveen ziet er als volgt uit: we stellen eerst samen een behandelplan op. Doordat u een actieve rol heeft in het gehele traject bepaalt u zelf wat u uiteindelijk wilt bereiken en hoe lang u daarover wilt doen. Doelen kunnen gericht zijn op ontspanning of het verbeteren van kracht en/ of uithoudingsvermogen van bepaalde spieren of spiergroepen. Ook kunnen we werken aan de bewegingsmogelijkheden van bepaalde gewrichten. Wanneer aan deze basisvoorwaarden is voldaan kunt u een houding aanleren die minder snel klachten geeft. Ook help ik u bij het volhouden hiervan. Uiteraard kijken we ook hoe u dit in uw omgeving kunt toepassen.  Heeft u altijd pijn als u aan het werk bent? Dan kan het zinvol zijn om mee te kijken op uw werk. Heeft u juist klachten in de thuissituatie? Ik kan tips geven hoe u lekker én gezond op de bank kunt zitten. Moet u veel tillen omdat er kleine kinderen zijn? Ook hierin kan ik adviseren. Neem contact op met Freedom in Motion voor meer informatie.